`

Hoe kunnen we je helpen?

Waarom staan mijn naam en adres weergegeven?

Laatst bijgewerkt: Jul 26, 2017 11:15AM PDT

Toen je lid werd van Nextdoor heb je waarschijnlijk gezien dat je naam en adres gedeeld worden met je buren. Hoewel we weten dat deze mate van transparantie online niet altijd gebruikelijk is, geloven wij dat dit belangrijk is. Om twee redenen:

1. Nextdoor wil meer dan alleen een online community bouwen

Nextdoor is een fundamenteel ander soort sociaal netwerk. Wij willen gesprekken in het echte leven tussen buren op straat tot stand brengen, in plaats van deze gesprekken online te vervangen. En, in tegenstelling tot veel andere sociale netwerken, is Nextdoor besloten en lokaal. Je wordt lid van een besloten community met alleen jouw buren. Dit zijn de buren die je ook op straat tegenkomt, in het park of bij een buurtbijeenkomst.

Bij een persoonlijke introductie zou jij een buur laten weten waar je woont in de buurt. Nextdoor is ontworpen om deze echte ontmoetingen met je buren te weerspiegelen. We delen de basisinformatie (je naam en adres) die de basis vormen voor jouw relatie met de buurt. We willen de gesprekken die je start op Nextdoor, voortzetten in het echte leven.

Tegelijkertijd is het belangrijk om te onthouden dat de berichten en informatie die jij deelt op Nextdoor niet openbaar is. Jouw berichten zijn alleen zichtbaar voor jouw buurt (en buurten in de omgeving die jij selecteert). Tot slot wordt informatie over jouw adres nooit buiten je eigen buurt weergegeven.


2. Verantwoording aan de buurt

Door je naam en adres te delen met je buren, zorgen we ook voor de verantwoording naar de buurt. Dit is een fundamenteel onderdeel van de interacties die je online met je buren hebt.

We geloven dat buren alleen berichten op Nextdoor zouden moeten plaatsen waar ze in het echte leven ook volledig achter staan.
We merken dat wanneer leden in gedachte houden dat ze op Nextdoor praten met hun échte buren, ze elkaar ook makkelijker met respect behandelen.


Privacy-instellingen

Hoewel we ontmoetingen in het echte leven tussen buren aanmoedigen, willen we er ook voor zorgen dat jij de mogelijkheid hebt om Nextdoor te gebruiken op een manier waar jij je goed bij voelt. Hier zijn een aantal dingen om in gedachte te houden over de privacy-instellingen en mogelijkheden die je hebt op Nextdoor:

  • Jij kunt ervoor kiezen om je volledige adres, of alleen je straatnaam weer te gevenjust.
  • Jouw straatnaam of adres zijn alleen zichtbaar voor jouw naaste buren. Buren uit omliggende buurten zullen alleen je naam en buurtnaam zien, maar niet je straatnaam.
  • Je kunt de profielinformatie die je met je omliggende buurten deelt zelf op elk moment aanpassen.
  • Nextdoor zal nooit je persoonlijke informatie verkopen aan externe adverteerders.


Mocht je verdere vragen hebben dan horen we het graag. 

Laatst bijgewerkt: Jul 26, 2017 11:15AM PDT
E-mail ons

Nog geen antwoord gevonden?
Probeer nog eens te zoeken of neem contact op met ons.

help@nextdoor.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Laden
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
over
false
Ongeldige tekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete